Letenyei Hóvirág Óvoda
8868 Letenye, Bajcsy-Zs. u. 2.

Óvodáink Letenye Város Önkormányzata által fenntartott, szakmailag önálló nevelési intézmények, a családi nevelés kiegészítői, a gyermek harmadik életévétől az iskolába lépésig. Biztosítjuk az óvodáskorú gyermekek fejlődésének és nevelésének optimális feltételeit.

Általános bemutatás:

Óvodánk Letenye Városban kettő intézményegységben működik. Az egyik épület, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2. szám alatt, zöldövezetben található, mely 1981-ben épült. Ebben az óvodában 4 osztott csoport működik.

Az óvodáink épületei, udvarai, berendezései oly módon kerültek kialakításra, hogy jól szolgálják a gyermekek biztonságát, kényelmét, megfelel testméreteiknek, biztosítja egészségük megőrzését, fejlődését, lehetővé teszi mozgás és játékigényük kielégítését és a gyermekeket, harmóniát árasztó színek, formák, anyagok veszik körül. A tárgyi felszereléseket, amelyeket a gyermekek használnak, számukra hozzáférhető módon és a gyermekek biztonságára figyelemmel helyezzük el.

Óvodáink tárgyi környezete egyidejűleg a mindenkori előírásokkal összhangban – megfelelő környezetet biztosít az óvodapedagógusok munkájához. Az óvodai munkatársaknak lehetőséget teremtünk a szülők fogadására, megfelelő munkakörnyezet biztosításával. Mindkét épület és a hozzátartozó udvar biztosítja a gyermekek egészséges fejlődését.

Főzőkonyhával rendelkezünk, biztosítani tudjuk az óvodás korosztálynak megfelelő étrend kialakítását. Diétás étkeztetést tudunk biztosítani.

Kapcsolódó képgalériánk ide kattintva érhető el.