Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szent György napi vásár az egyedutai óvodában - 2012. április 24.

Az áprilisi időjárás szeszélyessége ezen a napon is megmutatkozott, így a napsütéses időt erősen fújó szél zavarta meg, ami nem tette lehetővé a vásár szabadtéri megrendezését. Mindez nem vetett gátat a jó hangulatnak, a portékák a Süni csoportban kerültek kihelyezésre. Az eladandó áruk elkészítése már a vásárt megelőző hetekben elkezdődtek.

A Bajcsy utcai Óvoda és az Eötvös utcai Óvoda pedagógusai egyaránt részt vettek az előkészületekben. Töretlen munkájuk gyümölcsének a gyerekek örülhettek a legjobban.
A Bajcsy úti óvodások megérkezését követően kezdetét vette a vásár. Elsőként Horváthné Süle Gyöngyi óvónő köszöntötte az óvodásokat, majd az Eötvös utcai gyerekek alapozták meg a vásári hangulatot dalokkal, mondókákkal.

Ezt követően az óvónők elfoglalták helyüket az eladó standoknál, a gyerekek megkapták gombbal teli tarisznyájukat és megkezdődhetett a vásárlás. Minden áru 1 gombba került. A kihelyezett virágok, táskák, papírrepülők, tésztanyakláncok…stb. hamar elfogytak, pillanatok alatt üresekké váltak a standok. A vásári kavalkádban mindenki nagyon elfáradt, így egy kis ropogtatnivaló és üdítő várta a kimerült „vásárlókat”. 

(Forrás: www.letenyemedia.hu)

 

Fényképek