Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mozdulj, Letenye! Jótékonysági futóverseny - 2017. 10. 14.

MOZDULJ, LETENYE!

Ma délután immáron harmadik alkalommal került megrendezésre a Letenyei Hóvirág Óvoda szervezésében a jótékonysági futóverseny, melyre több, mint 110 fő nevezett, s sok nagykanizsai is csatlakozott.

Farkas Szilárd polgármester megnyitó beszédemben a képviselő-testület nevében köszöntötte a jelenlévő gyermekeket és szüleiket, a vidékről érkezett vendégeket, majd kiemelte, hogy városunk apraja-nagyja a felhívásnak köszönhetően megmozdult, amelynek varázsa a közösség erejében, a sportban, a mozgásban és a napsütéses őszi időjárásban mutatkozott meg.

Kerékpározás, futás vagy sétálás opciók közül választhattak a a vállalkozó szelleműek. A kerékpártúra Letenye - Tótszerdahely - Tótszentmárton - Becsehely - Letenye útvonalakon, mintegy 18 km hosszú távon zajlott. A futás vagy sétálás 7 km-es, 5 km-es, rövid távon vagy Mini-Manó távon volt teljesíthető óvodások és általános iskolások számára is.

A jótékonysági futóversenyen részt vett Cseresnyés Péter államtitkár, országgyűlési képviselő, aki kerékpározás kategóriában aranyérmet kapott Friman Jánosné óvodavezetőtől.

Az intézmény vezetője a rendezvényen kiemelte, hogy a jótékonysági futás alkalmával befolyt összegeket az óvoda játékeszköz-állományának fejlesztésére fordítják.

Köszönjük a Hóvirág Óvoda dolgozóinak a kiváló szervezést, a támogatóknak pedig a szponzorálást!

Gratulálunk a helyezetteknek és a résztvevőknek, s jövőre természetesen folytatódik a megmozdulás!

További fényképek:

https://www.facebook.com/farkasszilard1982/media_set?set=a.1061302147340707.1073741925.100003827957232&type=3&pnref=story